Dette har vi shoppet i dag! Kveldens planer, vi koser oss!

Vi har vært på shoppingsenteret her på Sotra i hele dag, og har vært innom 3 butikker! 6 timer – tiden på kino gikk med på disse tre helt utrolige butikkene, og min kjære var i ekstase! Det er lenge siden han har sett ett shoppingsenter, det kunne man se lang vei, for han tok virkelig løst der, og jeg slang etter som ett frimerke, og fant noen steder å lene meg på mens jeg ventet. MEEN jeg, ja jeg har prøvd klær i prøverommene, det er noe jeg faktisk aldri gjør ellers, for ellers springer jeg inni butikken, river med meg det første og beste  jeg finner og spurter ut igjen! 

Svetten sprutet på begge, men jeg tok meg selv i å faktisk chille der, og det gjor meg ikke verdens ting å bruke en hel lørdag på dette enorme senteret, DET er fremgang! Alt man gjør for den man er glad i <3 

Vi har også vært på kino, slik ekte kino som vi på bygda ikke vet hva er fornoe 🙂 og vi har sett Børning 3! Jeg har ikke sett de to første, men fant den veldig morsom og den var spekket med masse hærlige skuespillere som ligger nært hjertet hos de fleste nordmenn! En film jeg anbefaler varmt videre, og det var jo egentlig på tide at vi kom oss på kino sammen, siden vi har planlagt å gå helt siden før vi ble sammen! Cheklist!

Vi har fått på oss nye klær, og funnet oss til rette i sofaen mens mammaen til Sebastian duker opp med deilig mat! Hvilken luksus! Og hvilket hjem! Jeg er ikke så glad i mennesker jeg ikke kjenner, med min sosiale angst og sperrer, men jeg har følt meg så velkommen og tilrette helt ifra første sekund! Familie er tross alt det viktigste, og det er deilig å få møte familien til sebben min endelig! Det har jo blitt avlyst mange ganger, og utsatt på grunn av situasjonen i Norge, men nå var det på tide. 

Det er lenge siden jeg koblet helt fullstendig av, og var i øyeblikkene, men denne helgen gjør det lett å være meg. Jeg tenker ikke på ett eneste stressmoment, og skyver alt unna, for denne helgen har vi sett slik frem til, og det har gått over all forventning, selvom vi har brukt hele dagen på shopping :)  

Bergen har alltid vært nært hjertet mitt, og jeg har alltid fått freden over meg idet vi har ankomt med båten, og nå har jeg bare enda flere grunner til å være glad i denne byen <3 dette her gir mersmak, og jeg tror på en fremtid der vi tilbringer mer tid her, en vi har gjort det siste året! Det er faktisk helt galskap at vi ikke har besøkt dem før 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg