Tror du vi kan redde verden?

Reklame | Ellos

Jeg er overbevist om noe, og det er noe jeg tror skikkelig på dette her. Jeg tror nemlig at absolutt vi alle kan redde verden litt hver eneste dag og i hvert eneste møte med andre mennesker. Av og til kan andre bare redde dagen min med ett smil, og dette er noe jeg tenker på i møte med andre mennesker. Jeg tenker på hvor jævli vanskelig jeg hadde det før og hvordan jeg ble møtt, og jeg ønsker å møte andre på en helt annen måte.

Det koster liksom ingenting å være hyggelig og hjelpe til der det trengst og jeg tenker at vi alle er jo gode i bunn. Vi mennesker burde være mer åpne med hverandre, inkludere flere og være mer bevisst på at det finnes andre som har det værre en oss selv. Det er ingenting som provoserer meg mer enn mobbing homohets og mennesker som bare er uhyggelige av natur. Verden hadde blitt en bedre plass å være på om alle ble bevisste på egne holdninger og handlinger i møte med nye og gamle bekjente.. jeg tror vi kan redde verden hver eneste dag ved å spre kjærlighet og glede.

Alt du trenger til festen finner du hos Ellos til hyggelige priser 🙂 jeg finner masse der inne for tiden. Sjekk ut da vel 🙂

Wet n Wild//InWear//IsaDora//Wet n Wild//Jacqueline de Yong

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg